אבן שמוט שתהפוך את התנור שלך מתנור ביתי לטאבון איכותי אבן שמוט מאפשרת אפייה מהירה מאוד של פיצה, פוקצ'ה, פיתות וכל מאפה דק אחר.
האפיה באבן שמוט דורשת זמן אפייה קצר ביותר בחום מעל 300 מעלות והתוצאה בעלת טעם משובח אפוי, שחום - "קריספי" בחוץ ורך בפנים.


אבן השמוט הלוהטת (שחוממה בתנור לחום המירבי) אוגרת בתוכה חום רב, כאשר מכניסים הפיצה ומניחים ישירות על אבן השמוט הלוהטת הפיצה מתלהטת במהירות תוך שהיא סופגת את החום מהאבן ונאפית תוך 5-7 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה